Veri ve analitik alanında kendini geliştirmek ya da yeni yetkinlikler kazanmak isteyen kişi ya da kurumlar için özel tasarlanmış eğitim hizmetleri sunuyoruz.
Veri ve analitik, dijital dönüşümün temel yapı taşlarındandır. İstanbul Data Science Academy olarak teknolojinin şirketleri tek başına dönüştürmediğine, dönüşümün bilginin gücüyle başladığına inanıyoruz.
Özel tasarlanan eğitimlerimizle hem kurumsal hem de kişisel olarak veriye dayalı bir dönüşüm sunuyoruz. Veri hayatımızın her alanında var; veriye inanıyor, bilim ile buluşturarak anlam kazandırıyoruz.
Veri okuryazarlığı; Veri odaklı bir organizasyon kurma eğitim ve seminerleri ile kurum içerisinde tüm kademe ve tüm çalışanlarda veri farkındalığı oluşturmak hedeflenir. İş birimlerinde yer alan çalışanların da günlük işlerindeki verileri kullanarak ve yorumlayarak katma değerli iş çıktısı elde etme yetkinliği kazandırmak hedeflenir. “No Code AI” teknolojiler kullanılarak kod yazmadan uygulamalı veri analizi ve veri görselleştirme, istatistiki yorumlama üzerine içerik geliştirilebilir.
Veri bilimi için Python, Açıklayıcı veri analizi ve görselleştirme, Veri biliminin temelleri eğitimleri ile veri bilimci/veri analisti olarak çalışan/çalışması planlanan, bu alanda giriş seviyede yetkinlik kazandırılmak istenen çalışanlar için sunulan eğitimlerdir. Python üzerinden kod yazarak temel ve ileri seviyelerde yetkinlik kazandırmak hedeflenir.
Makine öğrenmesi, Doğal dil işleme, Derin öğrenme eğitimleri ile veri bilimci/veri analisti olarak çalışan/çalışması planlanan katılımcılara python kullanarak çeşitli modeller oluşturma, bu modellerin etkinliğini analiz etme, yorumlama yetkinliği kazandırmak hedeflenir.
Spark, Hive, Hadoop, Big Data, Data Flow/Nifi, Big Data Security, SQL, NoSQL gibi veri mühendisliği alanında kullanılan teknolojilere yönelik, işbaşında kullanmaya hazırlayacak seviyede yetkinlik kazandıran eğitimlerdir. Kurumun ihtiyacına göre seviyelendirilir ve sunulur.
İstanbul Data Science Academy Türkiye ve Ortadoğu bölgesinde Google Cloud’un yetkili ilk ve tek eğitim partneridir. Google Cloud sertifikalı dört eğitmen ile üç farklı dikeyde eğitim verilmektedir: Data & Machine Learning Track, Cloud Infrastructure Track ve Application Development Track. Eğitimler qwiklabs ortamı üzerinde uygulamalı olarak yapılmaktadır. Lab çalışmaları sonucunda hak kazanan kişiler ile Google Cloud imzalı sertifika paylaşma yetkisine sahiptir.
Bireysel katılıma açık eğitimler Veri Bilimi Bootcamp ve Veri Mühendisliği & Büyük Veri Bootcamp olmak üzere iki tanedir. Ocak 2020’den beri senede ortalama üçer grup, teori ve pratiğin birleştiği bu bootcamplerde proje yaparak saha deneyimi ve teknik yetkinlik kazanmaktadır. Bootcamp katılımcılarının kariyer gelişimleri için Kariyer Sohbetleri, Özgeçmiş Hazırlama, Mülakat Eğitimleri gibi eğitimler de düzenlenmekte; sektörden uzman kişilerin katılımı ile teknik eğitimler, sektörün en iyi örneklerinden paylaşımlar da yapılmaktadır. Bootcamp katılımcılarının işe yerleşmesi konusunda da destek sağlanmaktadır. Bu minvalde şu ana kadar Hepsiburada şirketi sponsor olarak 4 bootcampe katılmış ve mezun öğrencileri ihtiyacı doğrultusunda işe almıştır. Global ölçekte bir istihdam şirketi olan Manpower ile yapılan anlaşma ile bootcamp katılımcıları ile insan kaynağı arayışı olan şirketler buluşmakta ve işe yerleşme sağlanmaktadır.
Kurumların ihtiyacına yönelik olarak kurum içi ya da kurum dışında veri bilimci ve/veya veri mühendisi yetiştirme programları tasarlanmakta ve hayata geçirilmektedir.
Şirketinizin mevcut veri ve analitik kullanım yöntemlerini, teknolojilerini ve organizasyon modelinin röntgenini çekerek, iyileştirilmesi & geliştirilmesi gereken alanları ortaya çıkarırız. Dönüşüm için gerekli olan veri ve analitik odaklı iş senaryolarını, projeleri , altyapı çalışmalarını ve kazanımlarını sizinle birlikte belirler ve önceliklendirerek yol haritasını ortaya koyarız.
Mevcut Analitik yol haritanızı ve iş yapış şekillerinizi birlikte değerlendirerek, ağrı noktalarını ve zorlukları tespit edip gelişim önerileri sunuyoruz. Halihazırda var olan teknolojik yatırımlar yeterli seviyede ancak yaygınlaşma problemi var ise, bu konuda üst yönetim farkındalığı ve ekiplerin yetkinliklerinin artırılması amacı ile seminer ve eğitim modellerini değerlendirerek bir gelişim planı oluşturuyoruz.
Üretim sektörüne özel veri toplama, sınıflandırma ve kalite zorluklarını dikkate alacak bir IoT/Bulut mimarisi tasarımı oluşturuyoruz. Şirketinize özel bir ihtiyaç/gelişim alanı önceliklendirmesi yaparak optimal teknoloji yatırımını doğru zamanda yapabileceğiniz bir yol haritası sunuyoruz.
Sektöründe öncü 120'den fazla şirket ile 200'den fazla başarılı proje geliştirerek Türkiye'nin alanında lider şirketleri ile çalışıyoruz.
Siz de başarılı iş ortaklarımız arasındaki yerinizi alın.
Formu doldurarak çözüm danışmanlarımızın tarafınıza en hızlı şekilde ulaşmasını sağlayın.