Her kurum benzer ortak yapılara sahip olsa da kendilerine özel çözümlere ihtiyaç duyar. Çözümlerimizi geliştirirken hem sektöre özel dinamikleri hem de kurumların iç dinamiklerini inceleyerek güvenlik analitiğinde her bir çözümümüzü müşteriye özel tasarlarız.
Güvenlik analitiği, gelişmiş tehditleri tespit etmek için çeşitli kaynaklardan toplanan verileri büyük veri analitiği ve makine öğrenimini kullanarak öngören proaktif bir güvenlik yaklaşımıdır. Güvenlik analitiği, kuruluşlara güvenliği ihlal edilmiş kimlik bilgileri ve veri hırsızlığı gibi karmaşık saldırı tekniklerine ilişkin görünürlük ve erken tespit imkanı sunar. Çeşitli kaynaklardan büyük miktarda veriyi neredeyse gerçek zamanlı olarak analiz etme yeteneği, güvenlik analitiğine geleneksel güvenlik yaklaşımlarına göre bir avantaj sağlar.
Her türlü zararlı riskin yönetiminde ve suçla mücadelede büyük resmi tamamlayan en kuvvetli parça olduğuna inandığımız Güvenlik Analitiği ancak veri bilimi, veri analitiği ve yönetimi gibi konularda ileri seviye uzmanlık ve tecrübe gerektiren bir yapı ile birleşmesi sonucunda en başarılı değeri yaratır.
Şirketlerin ürünleriyle ilgili siber platformlarda izinleri dışında ve/veya yasadışı aktivite olup olmadığını anlamalarına ve buna göre de aksiyon alabilmelerine yardımcı olabilmek için tasarlanmıştır.
Şirket ve kurumlarda 3. parti üzerinden gelebilecek suistimal ve itibar risklerinin yönetilebilmesi için tasarlanmış rapordur. Açık kaynak analiz teknolojileri ve anlaşmalı olunan uluslararası veri tabanları kullanılarak tedarikçi ve iş ortaklarının özgeçmiş doğrulama ve araştırmasını sağlar.
MCI hizmeti, gelişmiş analitik platformlar kullanarak şirketlere eksiksiz bir pazarlama ve rekabet istihbarat raporu sunarken aynı zamanda şirketin 360° pazarlama analizini oluşturmak amacıyla hazırlanmıştır.
Uyumluluk süreci ve kara para aklama ile mücadele kapsamında ülkelerin yayınladığı 1.500’e yakın uluslararası kara liste ve yaptırım listeleri (black list ve sanction list) üzerinden yapılan incelemelerdir.
Çıkar çatışması ve suistimal risk yönetimi kapsamında, bir kişi ve/veya şirketin Türkiye’de ve dünyada şirket ortaklığı veya yöneticiliği gibi ticari ilişkileri olup olmadığı araştırılır.
Şirketinizin mevcut veri ve analitik kullanım yöntemlerini, teknolojilerini ve organizasyon modelinin röntgenini çekerek, iyileştirilmesi & geliştirilmesi gereken alanları ortaya çıkarırız. Dönüşüm için gerekli olan veri ve analitik odaklı iş senaryolarını, projeleri , altyapı çalışmalarını ve kazanımlarını sizinle birlikte belirler ve önceliklendirerek yol haritasını ortaya koyarız.
Mevcut Analitik yol haritanızı ve iş yapış şekillerinizi birlikte değerlendirerek, ağrı noktalarını ve zorlukları tespit edip gelişim önerileri sunuyoruz. Halihazırda var olan teknolojik yatırımlar yeterli seviyede ancak yaygınlaşma problemi var ise, bu konuda üst yönetim farkındalığı ve ekiplerin yetkinliklerinin artırılması amacı ile seminer ve eğitim modellerini değerlendirerek bir gelişim planı oluşturuyoruz.
Üretim sektörüne özel veri toplama, sınıflandırma ve kalite zorluklarını dikkate alacak bir IoT/Bulut mimarisi tasarımı oluşturuyoruz. Şirketinize özel bir ihtiyaç/gelişim alanı önceliklendirmesi yaparak optimal teknoloji yatırımını doğru zamanda yapabileceğiniz bir yol haritası sunuyoruz.
Sektöründe öncü 120'den fazla şirket ile 200'den fazla başarılı proje geliştirerek Türkiye'nin alanında lider şirketleri ile çalışıyoruz.
Siz de başarılı iş ortaklarımız arasındaki yerinizi alın.
Formu doldurarak çözüm danışmanlarımızın tarafınıza en hızlı şekilde ulaşmasını sağlayın.